Online voorverkoop seizoen 18/19

U kunt kaarten bestellen door op de knop ‘Bestellen' te klikken van de gewenste voorstelling. Bij grote drukte komt u in een wachtrij. Als u in de wachtrij staat, ziet u op het scherm hoeveel wachtenden er nog voor u zijn. Sluit of ververs de wachtrijpagina en/of uw browser niet (u verliest dan uw positie in de wachtrij); de wachtrij wordt om de 30 seconden automatisch ververst.
U wordt automatisch toegelaten tot de bestelpagina wanneer u aan de beurt bent. U moet dan binnen een uur starten met het plaatsen van uw bestelling.

Wij doen ons uiterste best om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door de grote belangstelling is een wachtrij waarschijnlijk niet te voorkomen. Hartelijk dank voor uw geduld!

Series

Mens Durf Te Lezen
Bestelt u kaarten voor alle drie de edities van de Zaanse literaire salon, dan betaalt u slechts 25 voor de hele reeks (+ 3,50 p.p. voor de garderobe en een drankje per middag).

Bestellen

Cabarettalentserie
Verzamel uw cabaretminnende vrienden en familieleden en kies drie of vijf voorstellingen uit voor een aantrekkelijke prijs.).

Bestellen

Serie Expeditie Theater
Zoveel mooie, leuke, verrassende voorstellingen van interessante theatermakers, dat is moeilijk kiezen. U kunt voor een leuk bedrag naar maar liefst drie of vijf avontuurlijke voorstellingen.

Bestellen

Dinsdagmiddagserie
Heeft u zin en tijd om overdag uit te gaan? Wees welkom bij de Dinsdagmiddagserie!


Bestellen

Jeugdtheaterserie
Ontdek met uw (klein)kind prachtige voorstellingen in onze kleine zaal en ook u zult ongetwijfeld verrast worden door alle creatieve theatermakers.

Bestellen